Trippa alla fiorentina

Trippa alla fiorentina

4.4 56 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cipolle in quarti
  • 100 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 1000 g di trippa precotta a listarelle (circa 1,5 cm - v. consigli)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 54 g
Kalorie 2640 kJ / 631 kcal
Tłuszcz 44 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...