Minestra di fregola con le anguille

Minestra di fregola con le anguille

3.7 3 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni

Składniki

Fregola
  • 100 g di farina di semola di grano duro grana fine
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 80 g di semola di grano duro grana grossa
  • 1 cucchiaio di acqua
Terminare la preparazione
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 foglia di alloro secca
  • 750 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
  • 300 g di anguilla pulita e a pezzi (4 cm)
  • 300 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 744.5 mg
Białko 23.2 g
Kalorie 1981.2 kJ / 473.2 kcal
Tłuszcz 21.1 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 43.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...