Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
-
5
g di radice fresca di zenzero, pelata
lub ½ cucchiaino di zenzero in polvere - 150 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 100 g di latte intero freddo
- 100 g di acqua minerale frizzante fredda
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b.
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (3 cm)
- salsa di soia, a piacere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4736.3 kJ / 1132 kcal
- Białko
- 132.1 g
- Węglowodany
- 113.1 g
- Tłuszcz
- 15.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 103 mg
Alternatywne przepisy
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Minestrone di legumi con cozze
50 min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1sa 35 dk
Cheesecake salata alle fragole
2h
Sorbetto con bitter alcolico e frutti di bosco
8 Std. 30 Min
Marinatura al Marsala
20min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10 Std.
Pizza saporita con uova e spinaci
2h 30 min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 min
Polpo su farinata di ceci
5h
Fritto misto di verdure e baccalà
45 min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30 min