Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
-
5
g di radice fresca di zenzero, pelata
lub ½ cucchiaino di zenzero in polvere - 150 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 100 g di latte intero freddo
- 100 g di acqua minerale frizzante fredda
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b.
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (3 cm)
- salsa di soia, a piacere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4736.3 kJ / 1132 kcal
- Białko
- 132.1 g
- Węglowodany
- 113.1 g
- Tłuszcz
- 15.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 103 mg
Alternatywne przepisy
Pizza saporita con uova e spinaci
2 godz. 30 min
Cestini al formaggio con salsa al peperoncino e confettura di lamponi
2h 15min
Frittata di asparagi selvatici
55min
Pizza quattro stagioni
1 godz. 30 min
Tacchino cremoso con funghi a Cottura Lenta
4h
Ananas al rum a Cottura Lenta
2 godz. 40 min
Zucca Acorn gratinata
2óra
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1 godz. 30 min
Baccalà alla Veracruz
1h
Pappardelle ripiene di piselli
2小时 25 分钟
Agnello a vapore alla marocchina con cous cous
1h
Pizza romana bianca
6 godz. 30 min