Frittelle di cernia allo zenzero

Frittelle di cernia allo zenzero

5.0 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 3 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 5 g di radice fresca di zenzero pelata
    ½ cucchiaino di zenzero in polvere
  • 150 g di farina tipo 00
  • 1 uovo
  • 100 g di latte intero freddo
  • 100 g di acqua minerale frizzante fredda
  • 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 pizzico di sale
  • olio di arachidi q.b.
  • 600 g di filetti di cernia, senza pelle (3 cm)
  • salsa di soia (opcjonalnie) a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Sód 103 mg
Białko 132.1 g
Kalorie 4736.3 kJ / 1132 kcal
Tłuszcz 15.1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Węglowodany 113.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...