Urządzenia i Akcesoria
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Meatballs and Sauce
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
beef mince broken in pieces500 g
-
pork mince broken in pieces500 g
-
single cream60 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
tomato purée70 g
Parmesan Polenta
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil plus extra for garnish20 g
-
whole milk1000 g
-
quick polenta100 g
-
salted butter diced (2 cm)100 g
-
fine sea salt2 pinches
-
parsley leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
3732 kJ /
32 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Healthy Greek Turkey Burgers
40 min
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1 godz. 15 min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 godz. 40 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min