
Urządzenia i Akcesoria
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Meatballs and Sauce
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
beef mince broken in pieces500 g
-
pork mince broken in pieces500 g
-
single cream60 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
tomato purée70 g
Parmesan Polenta
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil plus extra for garnish20 g
-
whole milk1000 g
-
quick polenta100 g
-
salted butter diced (2 cm)100 g
-
fine sea salt2 pinches
-
parsley leaves for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
32 kcal /
3732 kJ
Białko
46 g
Tłuszcz
65 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 godz. 10 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Pancakes with Two Fillings
40 min
Salmon Fishcakes
1 godz. 50 min