Piza de salmão com alcaparras e manjericão

Piza de salmão com alcaparras e manjericão

5.0 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 doses

Składniki

  • manjericão só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
    10 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    60 g
  • água
    130 g
  • açúcar
    10 g
  • farinha de trigo integral mais q.b. p/ polvilhar
    350 g
  • sal
    1 c. chá de
  • queijo mozarela fresco cortado em pedaços
    250 g
  • salmão fumado cortado em pedaços
    150 g
  • alcaparras escorridas
    40 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 718 kcal / 3002 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...