
Urządzenia i Akcesoria
Piza de salmão com alcaparras e manjericão
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 doses
Składniki
-
manjericão só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer10 g
-
azeite mais q.b. p/ untar60 g
-
água130 g
-
açúcar10 g
-
farinha de trigo integral mais q.b. p/ polvilhar350 g
-
sal1 c. chá de
-
queijo mozarela fresco cortado em pedaços250 g
-
salmão fumado cortado em pedaços150 g
-
alcaparras escorridas40 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
718 kcal /
3002 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista agosto 2019
25 Przepisów
Portugalia
Portugalia