Pasta di mandorle

Pasta di mandorle

4.3 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
500 g

Składniki

  • 220 g zucchero
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
    ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 220 g di mandorle pelate
  • 1 albume (30 g circa)
  • 20 g di acqua
    20 g di Maraschino

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 grammi

Białko 10.9 g
Kalorie 1958 kJ / 468 kcal
Tłuszcz 25.9 g
Błonnik 5.9 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...