Urządzenia i Akcesoria
Glassa al cioccolato
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g cioccolato fondente a pezzi
-
80 g di panna (min. 30% di grassi)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
12.6 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
914.2 kJ /
218.5 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Profiteroles
2 godz.
Glassa al burro
10 min
Glassa di zucchero
10 min
Pasta di zucchero
1 godz. 10 min
Pasta sablé al cacao
1 godz. 10 min
Cioccolato temperato
15 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Crema al burro al cacao
10 min
Ganache al cioccolato bianco
12 godz. 20 min
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min