Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 914.2 kJ / 218.5 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 12.1 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 12.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Mousse al cioccolato per copertura
20 Min
Pasta Choux
2 Std.
Panna montata
10 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Profiteroles
2 Std.
Glassa di zucchero
10 Min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Pasta biscotto
1 Std.
Bignè al cioccolato
3h
Crostata morbida al cioccolato
2h 40min