Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g di gelatina in fogli
- 25 g di acqua
- 500 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
lub ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di miele di acacia
lub 50 g di sciroppo di glucosio - zucchero a velo per spolverizzare
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 8916 kJ / 2131 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 567.9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Crema al burro al cacao
10 min
Glassa al cioccolato
20 min
Panna montata
10 min
Pan di Spagna
1h 50 min
Glassa al burro
10 min
Glassa di zucchero
10 min
Uova di cioccolato pasquali
2 godz. 30 min
Freakshake gusto macarons
2 godz. 40 min
Cake pops
4h 25min
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50min
Blu frosting cupcake
1h 30 min
Macaron al cioccolato
24 Std.