Urządzenia i Akcesoria
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
465 g di latte intero
-
115 g di panna (min. 30% di grassi)
-
175 g di zucchero
-
35 g di amido di mais (maizena)
-
35 g di amido di riso
-
1 stecca di vaniglia i semini estratti
-
175 g di tuorli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
45.9 g
Kalorie
9075 kJ /
2169 kcal
Tłuszcz
107.9 g
Węglowodany
270.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luca Montersino
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crema al limone
10 godz. 20 min
Crostata meringata all'arancia
30 min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Éclair alla crema di limone
4 godz.
Babà napoletano
3 godz.
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 godz.
Castagnole ripiene
14 godz.
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Crema chantilly
35 min
Crema pasticcera
15 min