![Cheesecake framboises Cheesecake framboises](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F4768113-E410-4C12-B011-E9D48EFCD8E2/Derivates/d27ed7f2-68dd-4bda-863d-e3da00ad775a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La base
- 100 g de biscuits speculoos
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
Les perles du Japon aux framboises
- 800 g de framboises fraîches ou surgelées
- 40 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre aromatisé à la framboise Béghin Say
- 75 g de perles du Japon pour potages et desserts
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de mascarpone
Le glaçage miroir
- ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 40 g d'eau
- 20 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 parts
- Kalorie
- 2244.6 kJ / 537 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 44.3 g
- Tłuszcz
- 38.3 g
- Błonnik
- 6.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Wedding cake "Bonheur partagé" de Laetitia (Finale Thermostars 2017)
2 godz. 30 min
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3 Std. 30 Min
Cheesecake marbré non cuit
4u. 45min
Wedding cake de Gaëlle (Finale Thermostars 2017)
3sa 15 dk
Charlotte mangue-Passion
5h
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Dômes banane et chocolat
6 Std. 30 Min
Mousse fruits de la Passion
2 godz. 30 min
Tartelettes amandine aux framboises
1h 20min
Verano
12 godz. 45 min
Bavarois à la mangue
7 godz.
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min