Penne lisce al ragù di trevisana
TM5 TM6

Penne lisce al ragù di trevisana

3.0 (3 oceny)

Składniki

  • 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di burro
  • 40 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 400 g di radicchio a listarelle
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 1 - 2 cucchiaini di sale
  • 1 pizzico di pepe, macinato fresco
  • 350 g di pasta secca, tipo penne lisce

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2012 kJ / 481 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
68 g
Tłuszcz
18 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy