Mélange blettes-pommes de terre aux œufs pochés

Mélange blettes-pommes de terre aux œufs pochés

3.8 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de lait
    200 g
  • d'eau
    160 g
  • de bouillon de légumes en pâte
    1 ½ c. à café
    1 ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre, moulu
    ½ c. à café
  • de poudre de curcuma séché
    1 pointe de couteau
  • de moutarde
    2 c. à café
  • de pommes de terre à chair farineuse coupées en morceaux (2 cm)
    300 g
  • d'eau pour les œufs pochés
    3 l
  • de vinaigre
    4 c. à soupe
  • œufs bien frais (voir la rubrique «Conseil(s)»)
    8
  • de côtes de bettes coupées en fines lanières (1 cm)
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 270 kcal / 1128 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...