Reissuppe (Congee)

Reissuppe (Congee)

4.7 65 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
4 Portionen

Składniki

  • Wasser
    1000 g
  • Reis
    100 g
  • Kardamomkapseln
    2
    1 Msp. Kardamom, gemahlen
  • frischer Ingwer geschält
    ½ cm
    1 Msp. Ingwer, gemahlen
  • Salz
    1 Prise

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 88 kcal / 370 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...