Albóndigas de pavo con salsa de tomate

Albóndigas de pavo con salsa de tomate

4.5 60 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 2 orejones de albaricoque (aprox. 10 g)
  • 80 g de zanahoria en trozos
  • 1 pellizco de ajo en polvo
  • 1 pellizco de perejil seco
  • 250 g de carne picada de pavo
  • 30 g de queso feta desmenuzado
  • 20 g de copos de avena
  • 1 huevo
  • 1 cucharada de piñones (opcjonalnie)
  • 30 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
  • 1 diente de ajo
  • 400 g de tomate triturado en conserva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 18.97 g
Kalorie 1004 kJ / 240 kcal
Tłuszcz 14.23 g
Błonnik 0.25 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...