Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco limpias y secas (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de arroz de grano redondo
- 50 g de vino blanco
- 700 g de agua caliente
-
2
cucharaditas de sal
lub 2 cucharaditas de concentrado de caldo de verduras casero - 150 g de salmón ahumado en dados de aprox. 1 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1795 kJ / 429 kcal
- Białko
- 13.96 g
- Węglowodany
- 57.47 g
- Tłuszcz
- 15.96 g
- Błonnik
- 1.45 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto de espinacas y gambas
25 min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 min
Risotto con setas a la cerveza
40min
Tallarines al salmón con vodka
20 min
Risotto de queso azul y espinacas
20 min
Risotto de salmón e hinojo
25 min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25 min
Risotto cuatro quesos
25 min
Risotto al limón
25 min
Risotto con calabacín y langostinos
55min
Risotto con gambas, salchichas y manzana
30min
Risotto de gambones y calabacín
25 min