Risotto con salmón ahumado

Risotto con salmón ahumado

4.2 97 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

  • 1 diente de ajo
  • 5 - 6 ramitas perejil fresco limpias y secas (hojas y parte del tallo)
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 50 g de vino blanco
  • 700 g de agua caliente
  • 2 cucharaditas de sal
    2 cucharaditas concentrado de caldo de verduras casero
  • 150 g de salmón ahumado en dados de aprox. 1 cm

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 13.96 g
Kalorie 1795 kJ / 429 kcal
Tłuszcz 15.96 g
Błonnik 1.45 g
Węglowodany 57.47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...