Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)

Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)

4.5 60 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Ripieno
  • 120 g di cipolla in quarti
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di carne trita di manzo
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • ½ cucchiaino di paprika dolce
  • 1 pizzico di origano secco
  • ½ cucchiaino di cumino in polvere
Terminare la preparazione
  • 250 g di pasta sfoglia pronta rettangolare (circa 25x35 cm)
  • 1 tuorlo
  • 50 g di yogurt bianco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 79.6 mg
Białko 16.2 g
Kalorie 2333.1 kJ / 557.3 kcal
Tłuszcz 15.5 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Węglowodany 85.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...