Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di filetti di pesce tipo Palamita (eviscerata e pulita)
- 150 g di patate rosse pelate, a pezzi (2 cm)
- 400 g di finocchi a pezzi (3 cm)
- 250 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere (opcjonalnie)
- 1 cucchiaio di semi di chia
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1699 kJ / 406 kcal
- Białko
- 37.2 g
- Węglowodany
- 9.4 g
- Tłuszcz
- 24.4 g
- Błonnik
- 4.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 Min
Baccalà, patate e funghi
45min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1 Std.
Involtini di spada su cous cous di cavolfiore
50 Min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1 Std.
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 Min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min
Purè di patate e barbabietola
50 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 Min