Judías blancas con espinacas al azafrán

Judías blancas con espinacas al azafrán

4.6 316 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 3 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 300 g de caldo de ave
  • 300 g de hojas de espinaca frescas
  • 120 g de nata
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 9.9 g
Kalorie 1187 kJ / 284 kcal
Tłuszcz 19.2 g
Błonnik 6.5 g
Węglowodany 17.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...