Urządzenia i Akcesoria
Salsa alle ciliegie e sciroppo di carrube
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
1 vasetto
Składniki
-
300 g di ciliegie denocciolate
-
30 g di sciroppo di carrube
-
30 g di succo di limone spremuto fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
0.7 g
Kalorie
209 kJ /
50 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zuccheri alternativi
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane sciapo umbro
14 godz.
Confettura di mele
4 godz.
Confettura di pere (Bimby Friend)
1 godz. 30 min
Confettura di carote
1 godz. 5 min
Pane ai semi misti
5 godz. 20 min
Frappè fragole e banana
10 min
Purea di pere e marroni al Rum
35 min
Cioccolata alla gianduia
15 min
Succo alle mele, lime e verdure
12 min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1 godz. 10 min
Cioccolata calda al cardamomo
15 min
Crema al sidro dolce
2 godz. 30 min