Fegato alla veneziana

Fegato alla veneziana

4.3 172 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 400 g di cipolla bianca a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di burro
  • 500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
  • 10 g di aceto di vino bianco
    10 g di succo di limone
  • 1 cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 678.2 mg
Białko 25.9 g
Kalorie 1268.6 kJ / 303 kcal
Tłuszcz 17.7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 9.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...