Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di peperoni rossi, privati dei semi e tagliati a pezzetti
- 150 g di zucchero
- 50 - 70 g di olio extravergine di oliva
- 2 g di peperoncino piccante in polvere
- 10 g di sale
- 50 g di passata di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 3 spicchi di aglio
- 70 g di aceto di vino bianco
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 144 kJ / 34.4 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 4.9 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 107.2 mg
Alternatywne przepisy
Pesto mandorle e basilico
10 min
Frutta Martorana
27h 30min
Gelato al parrozzo
10h 30min
Virgin cocktail melone e cetriolo
10 min
Torta ai frutti rossi
3h
Pesto di rucola e peperoncino
5 menit
Stufato di agnello
50 min
Scarcedda lucana
2h
Chicken tenders
4h 30min
Maionese ai peperoni
15 menit
Pesto di peperoni Padrón
4h 15min
Tiramisù con biscotti al cioccolato
7 Std. 30 Min