芹菜魩魚粥
TM6 TM5

芹菜魩魚粥

4.7 (7 ocen)

Składniki

  • 15 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 500 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 50 克 新鮮香菇 ,去蒂頭,切片
  • 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)
  • 250 克 白米飯
  • 120 克 魩仔魚
  • 20 克 芹菜 ,取莖,切末
  • 白胡椒粉 ,少許 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1408.9 kJ / 336.7 kcal
Białko
12.2 g
Węglowodany
57.7 g
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
4188.1 g
Błonnik
2.8 g
Sód
477.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy