Poisson aux légumes vapeur et coquillages

Poisson aux légumes vapeur et coquillages

4.3 33 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes
    60 g
  • de beurre
    15 g
  • d'eau
    200 g
  • de coques fraîches, préalablement dégorgées
    500 g
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    500 g
  • de pommes de terre en morceaux
    500 g
  • de carottes en morceaux
    300 g
  • de navets en morceaux
    200 g
  • de céleri branche en morceaux
    100 g
  • d'oignon émincé
    100 g
  • de blanc de poireau émincé
    200 g
  • de filets de poisson blanc (sans arêtes de préférence)
    600 g
  • de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
    60 g
  • de cerfeuil frais équeutés
    5 - 6 brins
Emietté de poisson aux petits légumes, sauce aux coquillages (3 portions 1-3 ans)
  • de cerfeuil frais haché
    3 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 457.8 kcal / 1919.3 kJ
Białko 38.5 g
Tłuszcz 17.8 g
Węglowodany 31.8 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Sód 639.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...