Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
TM5

Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle

4.4 (9 ocen)

Składniki

  • 120 g di cipolle, tagliate a metà
  • 150 g di bacon a fette tagliate a pezzi (1 cm)
  • 400 g di acqua
  • 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • 800 g di cavoletti di Bruxelles
  • 50 g di mandorle a bastoncini
  • 4 cucchiaini di amido di mais (maizena)
  • 2 cucchiai di acqua
  • 1 cucchiaio di miele
  • 4 pizzichi di pepe macinato

Wartości odżywcze
na 6 porzioni
Kalorie
6019 kJ / 1437 kcal
Białko
66.8 g
Węglowodany
72 g
Tłuszcz
90 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy