Trinxat de cerdagne

Trinxat de cerdagne

4.4 31 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de chou pommé (frisé ou lisse) coupé en morceaux de 4-5 cm
    800 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • gousses d'ail pelées et dégermées
    3
  • de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées et coupées en dés
    500 g
  • d'eau
    150 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de poitrine de porc en tranches salée et séchée, type ventrèche
    4 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 348 kcal / 1455 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...