![Salmorejo Salmorejo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/497214CE-6913-4A7A-AF94-6102DFC37A29/Derivates/D6DB00D4-ABF6-49CC-8761-92D0E003AFDA.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- 4 œufs durs, (pour décorer)
- 100 g de jambon serrano, en cubes (pour décorer)
- 1 - 2 gousses d'ail
- 1000 g de tomates, mûres
- 1 c. à café de sel
- 150 g de panure, blanche (pain de la veille)
- 30 g de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1771 kJ / 424 kcal
- Białko
- 13.04 g
- Węglowodany
- 18.15 g
- Tłuszcz
- 33.19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho
1h 15min
Mélange épicé pour BBQ
Brak ocen
Avocat Tikka (Matthew Kenney)
Brak ocen
Confiture de pommes cuites pour les provisions
1h 15min
Bar cuit dans du pain à la portugaise avec pommes de terre vapeur et haricots verts
Brak ocen
Cassoulet de haricots au pesto de noix
Brak ocen
Coq au Vin (Betty) Métrique
2h 15min
Sauce à la confiture d'oignon caramélisé
2 godz. 5 min
Natillas
1 Std.
Gaspacho
1h 15min
Olives croustillantes
1 godz. 30 min
Chili de boeuf et feta au citron
45 Min