Salmorejo

4.8 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • d'huile d'olive extra vierge
    150 g
  • œufs durs (pour décorer)
    4
  • de jambon serrano en cubes (pour décorer)
    100 g
  • gousses d'ail
    1 - 2
  • de tomates, mûres
    1000 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de panure blanche (pain de la veille)
    150 g
  • de vinaigre
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 424 kcal / 1771 kJ
Białko 13.04 g
Tłuszcz 33.19 g
Węglowodany 18.15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...