Salmorejo

4.8 52 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • 150 g d'huile d'olive extra vierge
  • 4 œufs durs (pour décorer)
  • 100 g de jambon serrano en cubes (pour décorer)
  • 1 - 2 gousses d'ail selon les goûts
  • 1000 g de tomates, mûres
  • 1 c. à café de sel
  • 150 g de panure blanche (pain de la veille)
  • 30 g de vinaigre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13.04 g
Kalorie 1771 kJ / 424 kcal
Tłuszcz 33.19 g
Węglowodany 18.15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...