Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 - 130 g de sucre
- 3 œufs, à température ambiante
- 600 g de lait entier, à température ambiante
- 1 c. à café de sucre vanillé
- 1 c. à soupe de fécule de maïs (opcjonalnie)
- 6 biscuits Nacional Maria (opcjonalnie)
- de la cannelle moulue (pour saupoudrer)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1150 kJ / 276 kcal
- Białko
- 10.85 g
- Węglowodany
- 26.58 g
- Tłuszcz
- 14.01 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Batch Cooking | Salade de farfalle aux petits pois, roquette et pignons de pin & muffins aux fruits
1j
Boisson au gingembre et citron vert
40 min
Panzerotti alla romana
55 Min
Sucettes au chocolat blanc et à la noix de coco
Brak ocen
Moules à la sauce tomate épicée
45 Min
Liqueur de baie
30 min
Glace au yaourt à la mangue
12 Std.
Cheesecake glacé
3sa
Jus détox anti-oxydant
10 min
Digestif au fenouil
10 min
Salmorejo
10 min
Pudding protéiné
6h 35min