Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 poivrons rouges et verts, coupés en lanières
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 280 kJ / 67 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 4 g
Alternatywne przepisy
Zaalouk de chou-fleur
30 min
Salade de carottes, pesto de coriandre
35 min
Compotée de tomates, poivrons et olives
35 min
Compotée de poivrons
35 min
Poivrons marinés
55min
Salade de poivrons marinés et petits pains marocains
1 godz. 35 min
Minicocas tunisiennes
2 godz. 15 min
Caviar d'aubergines
1h 5min
Carottes marinées à la menthe
25 min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 min
Chakchouka multicolore
35 min
Courgettes à la menthe
30 min