Wersje kompatybilne
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 180 g de vino dulce Pedro Ximénez
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
- 2 medallones de solomillo de ternera
- 100 g de nata para cocinar
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 pellizcos de sal en escamas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1493 kJ / 357 kcal
- Białko
- 31.68 g
- Węglowodany
- 2.28 g
- Tłuszcz
- 24.59 g
- Błonnik
- 0.05 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 分钟
Albóndigas en salsa de almendras
50 min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1 godz. 50 min
Magras con tomate
40 min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1klst 10 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 Min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 分钟
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40 min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 Min
Solomillo al whisky
45 分钟
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1 Std. 5 Min