Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de jus de citron vert
- 2 avocats (env. 300 g de pulpe) coupés en morceaux
- ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 400 g d'eau, froide
- 150 g de lait de coco
- 1 bouquet de coriandre, fraîche, effeuillé
- 3 - 5 gouttes de sauce au poivre, type Tabasco
- ½ c. à café de sel
- 20 g de noix de coco râpée, non sucrée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 436 kJ / 106 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté orange-courge
35 Min
Curry thaï rapide au poulet
40min
Soupe de courge au gingembre, lait de coco et pois chiches rôtis (12 portions)
40min
Moutarde de Bénichon
40min
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45min
Gaspacho
1h 15 min
Soupe céleri-pomme
30min
Mousse au thon
10 min
Salade de carottes et crackers au sésame
1h
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Soupe de poireaux au fromage
30min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min