Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de jus de citron vert
- 2 avocats (env. 300 g de pulpe) coupés en morceaux
- ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 400 g d'eau, froide
- 150 g de lait de coco
- 1 bouquet de coriandre, fraîche, effeuillé
- 3 - 5 gouttes de sauce au poivre, type Tabasco
- ½ c. à café de sel
- 20 g de noix de coco râpée, non sucrée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 436 kJ / 106 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet aux fraises sur mousse de basilic
5h
Vitello tonnato
25h 30 min
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45min
Glace à la rhubarbe
36h 25min
Tartare de légumes
25 menit
Risotto aux épinards et asperges
40min
Velouté orange-courge
35min
Bœuf laab
Brak ocen
Risotto aux bolets et au brie
35min
Flammekueche aux poires et gorgonzola
1j
Tourte au séré et aux fraises
2 godz. 50 min
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min