Velouté de tomates au séré

Velouté de tomates au séré

4.6 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes coupées en deux
    80 g
  • d'ail
    1 gousse
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de tomates coupées en deux
    800 g
  • d'eau
    300 g
  • de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    2 cubes
  • de séré maigre
    250 g
  • d' huile de lin
    2 c. à soupe
    2 c. à soupe d'huile d'olive
  • de basilic frais effeuillé, ciselé
    4 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 180 kcal / 754 kJ
Białko 9.2 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...