
Urządzenia i Akcesoria
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portion
Składniki
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Haselnüsse, mit Haut oder enthäutet50 g
-
Knoblauchzehen halbiert1 - 2
-
Zwiebeln halbiert60 g
-
Butter40 g
-
Berberitzen, getrocknet (opcjonalnie)30 g
-
Brokkoli (à ca. 500 g)1
-
Risottoreis, alle Sorten250 g
-
Wasser650 g
-
Weisswein100 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Gemüsebouillon Paste2 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen zum Garnieren
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
515 kcal /
2159 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Natürlich schnell DE
44 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria