Polenta mit Pilzragout
TM5

Polenta mit Pilzragout

3.8 (49 ocen)

Składniki

  • 20 g Meerrettich, frisch, geschält, in Stücken
  • 200 g rote Zwiebeln, halbiert
  • 500 g Champignons, frisch, kleine, halbiert
  • 1 EL Olivenöl
  • 200 g Saucen-Halbrahm, 25% Fettgehalt
  • 3 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
  • 1200 g Wasser
  • 300 g Maisgriess, mittelfein (4 Min.)
  • 125 g Frischkäse nature
  • 1 Prise Salz, nach Belieben
  • 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
  • 1 Bund Schnittlauch, fein geschnitten

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2345 kJ / 560 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
65 g
Tłuszcz
26 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy