Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di succo di lime
- 2 avocado (circa 300 g di polpa), a pezzi
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
lub 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale in pasta - 400 g di acqua, fredda
- 150 g di latte di cocco
- 1 mazzetto di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 3 - 5 gocce di salsa piccante, tipo Tabasco
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di cocco secco, grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 436 kJ / 106 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto con carote e endivia belga
40 min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Insalata di verdure al bicchiere
20min
Lasagne al forno
2 godz. 30 min
Vermicelles
3h 15min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Insalata di sedano rapa e mele
10 min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Salsa all'aglio
15 min
Merluzzo con purea di patate dolci e sedano
40 min
Insalata di carote
15 min
Mousse al Toblerone®
3 Std. 10 Min