Zuppa di rape

Zuppa di rape

4.4 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 80 g di cipolle halbiert
  • 70 g di sedano rapa geschält, in Stücken (3 cm)
  • 50 g di porri in Stücken (3 cm)
  • 400 g di rapa bianca geschält, in Stücken (3 cm)
  • 20 g di burro
  • 700 g di acqua
  • 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
  • 200 g di panna intera, fredda
  • 2 cucchiaini di zucchero
  • 1 cucchiaino di zenzero, secco, macinato
  • 10 g di erba cipollina fresca in feinen Ringen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3 g
Kalorie 1139 kJ / 275 kcal
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...