Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 scalogni, tagliati a metà
- 250 g di filetti di trota, affumicati, tagliati a pezzi (circa 4 filetti)
- 150 g di crème fraîche, min 30% di grassi
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco, in polvere
- 20 fette di pane di segale (vedere consiglio) o pane integrale tipo Pumpernickel a fette (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 rametti di aneto fresco, per guarnire
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 257 kJ / 62 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Insalata arcobaleno veloce
10 min
Polenta ai porri con topping di castagne
Brak ocen
Condimento con senape e aceto balsamico
10 min
Salsa olandese
Brak ocen
Sciroppo al ginger
1 godz.
Senape delicata
25 Min
Zabaione
15 min
Crema inglese
15 min
Bevanda disintossicante per la pelle
Brak ocen
Quiche di porro
1h 45min
Dip di datteri e curry
5min