Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g Rote Bete, gegart, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
- ¼ TL Pfeffer
- 1 EL frische Thymianblättchen
- 100 g Rucola
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 godz.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz.
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Orientalischer Brunch
1 godz. 20 min
Black-Tiger-Salat
1hod. 30min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz.
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1 godz. 15 min
Erdbeer-Blanc-Manger
13 Std.
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1 godz.
Kaltes Erbsensüppchen | Kohlrabi | Erdbeere
5h 35min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1 godz. 10 min
Gemüse-Saté-Bowl
1 godz.