Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Butter
- 40 g Pinienkerne
- 8 Stängel Kerbel, abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Eier (Kl. M), hart gekocht, halbiert
- 1 TL Fleur de Sel
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1438 kJ / 343 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 34 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eierplatte Frankfurter Art
30min
Espressodressing
5 min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1h 10min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 min
Eichblattsalat mit Birnen und Forelle
15min
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1h 20 min
Radicchio-Eichblatt-Salat mit Zitronenvinaigrette
10 min
Ligurischer Nudelsalat
35 Min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 min
Marinierte Möhren
2h 35 min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10 min