Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Butter
- 40 g Pinienkerne
- 8 Stängel Kerbel, abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Eier (Kl. M), hart gekocht, halbiert
- 1 TL Fleur de Sel
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1438 kJ / 343 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 34 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rote Grütze
30 Min
Stachelbeer-Schichtdessert
2 Std.
Panzanella mit Erdbeerdressing
35min
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35min
Tomaten mit Tabbouleh
50 Min
Chicoréeschiffchen
25 Min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4 godz. 40 min
Rotkohl-Slaw mit Pistazien
30 Min
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2 Std.
Mango-Maracuja-Sauce
35min
Aprikosenkonfitüre mit Earl Grey
2 Std. 30 Min
Tomato Tonnato
15 Min