
Urządzenia i Akcesoria
Chlebki naan z cebulą i kminem rzymskim
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 sztuk
Składniki
-
nasion kminu rzymskiego10 g
-
mąki chlebowej plus dodatkowa ilość do oprószenia450 g
-
prażonej cebulki, gotowej30 g
-
jogurtu typu greckiego200 g
-
mleka100 g
-
oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia30 g
-
drożdży świeżych pokruszonych10 g
-
cukru1 łyżeczka
-
soli1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
374 kcal /
1567 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA INDYJSKA
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bułeczki bao z resztkami mięsa z sosem Hoisin
1 godz. 30 min
Samosy
1 godz. 40 min
Ziołowe falafele z sosem jogurtowym z tahini
15 godz.
Curry z kurczaka (Koththu roti)
1 godz. 5 min
Czosnkowe chlebki naan
30 min
Dal makhani z soczewicy
50 min
Curry z serem paneer
5 godz.
Kurczak tikka masala z cytrynowym ryżem
4 godz. 30 min
Chlebki naan z kalafiorem i ciecierzycą, dipem z fety i matcha tahini
1 godz. 20 min
Maślany kurczak (Butter chicken)
1 godz.
Pita
2 godz. 30 min
Klasyczne chlebki naan
1 godz. 30 min