Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 青木瓜 ,去皮去籽,刨絲
- 100 克 洋蔥 ,切絲
- 500 克 水
- 250 克 雞胸肉 ,(約1副)
- 30 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒
- 10 克 新鮮香菜 ,取葉
- 50 克 檸檬汁
- 40 克 魚露
- 30 克 糖
- 35 克 米醋
- 50 克 小蕃茄 ,切瓣
- 50 克 無鹽烤花生 ,拍碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1799.5 kJ / 430.5 kcal
- Białko
- 39.7 g
- Węglowodany
- 44.1 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 71 g
- Błonnik
- 7.4 g
- Sód
- 248.1 mg