酸辣雞肉青木瓜麵

酸辣雞肉青木瓜麵

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 青木瓜 ,去皮去籽,刨絲
    250 克
  • 洋蔥 ,切絲
    100 克
  • 500 克
  • 雞胸肉 ,(約1副)
    250 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 新鮮紅辣椒
    10 克
  • 新鮮香菜 ,取葉
    10 克
  • 檸檬汁
    50 克
  • 魚露
    40 克
  • 30 克
  • 米醋
    35 克
  • 小番茄 ,切瓣
    50 克
  • 無鹽烤花生 ,拍碎
    50 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 430.5 kcal / 1799.5 kJ
Białko 39.7 g
Tłuszcz 12.2 g
Węglowodany 44.1 g
Błonnik 7.4 g
Tłuszcz nasycony 71 g
Sód 248.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...