奶油鮮菇蘆筍麵
TM5 TM6

奶油鮮菇蘆筍麵

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 1000 克 水
  • 350 克 蘆筍 (泰國蘆筍),去皮,切斜段(約4公分)
  • 100 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 15 克 油
  • 200 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,切段
  • 100 克 鮮奶油
  • 50 克 牛奶
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
  • 30 克 帕瑪森起士粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2067.3 kJ / 494.6 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
23.9 g
Tłuszcz
39.5 g
Tłuszcz nasycony
16.3 g
Błonnik
6 g
Sód
451.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy