
Urządzenia i Akcesoria
奶油鮮菇蘆筍麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
水1000 克
-
蘆筍 (泰國蘆筍),去皮,切斜段(約4公分)350 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)100 克
-
油15 克
-
新鮮綜合菇類 ,去根部,切段200 克
-
鮮奶油100 克
-
牛奶50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
帕瑪森起士粉30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
494.6 kcal /
2067.3 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
39.5 g
Węglowodany
23.9 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
16.3 g
Sód
451.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

蔬菜偽麵條
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan