軟式起司蒜味麵包

軟式起司蒜味麵包

5.0 25 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
4 個

Składniki

麵糰
  • 175 克
  • 30 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 高筋麵粉
    300 克
  • 橄欖油
    30 克
  • ¼ 茶匙
大蒜抹醬
  • 蒜頭
    15 克
  • 新鮮巴西利 ,只取葉子
    1 枝
  • 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
    60 克
  • ⅛ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 乾燥巴西利
    1 大匙
  • 帕瑪森起士粉
    3 大匙

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 532 kcal / 2224 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 66.5 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...