軟式起司蒜味麵包
TM6 TM5

軟式起司蒜味麵包

5.0 (25 ocen)

Składniki

麵糰

  • 175 克 水
  • 30 克 糖
  • ½ 茶匙 乾酵母粉
  • 300 克 高筋麵粉
  • 30 克 橄欖油
  • ¼ 茶匙 鹽

大蒜抹醬

  • 15 克 蒜頭
  • 1 枝 新鮮巴西利 ,只取葉子
  • 60 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
  • ⅛ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • 1 大匙 乾燥巴西利
  • 3 大匙 帕瑪森起士粉

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
2224 kJ / 532 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
66.5 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy