Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 薑 ,切塊(約3公分)
- 20 克 蔥 ,切段(約3公分)
- 10 克 油
- 600 克 豬里肌肉 ,去筋膜,切塊(約3公分)
- 85 克 醬油
- 15 克 糖
- 35 克 米酒
- 150 克 水
- Wartości odżywcze
- na 100 克
- Kalorie
- 1172.5 kJ / 280.2 kcal
- Białko
- 37.7 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 1426.8 mg