肉鬆

肉鬆

3.4 31 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
350 克

Składniki

  • ,切塊(約3公分)
    20 克
  • ,切段(約3公分)
    20 克
  • 10 克
  • 豬里肌肉 ,去筋膜,切塊(約3公分)
    600 克
  • 醬油
    85 克
  • 15 克
  • 米酒
    35 克
  • 150 克

Wartości odżywcze na 100 克

Kalorie 280.2 kcal / 1172.5 kJ
Białko 37.7 g
Tłuszcz 9.1 g
Węglowodany 7.4 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 1426.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...