肉鬆
TM5 TM6

肉鬆

3.4 (31 ocen)

Składniki

  • 20 克 薑 ,切塊(約3公分)
  • 20 克 蔥 ,切段(約3公分)
  • 10 克 油
  • 600 克 豬里肌肉 ,去筋膜,切塊(約3公分)
  • 85 克 醬油
  • 15 克 糖
  • 35 克 米酒
  • 150 克 水

Wartości odżywcze
na 100 克
Kalorie
1172.5 kJ / 280.2 kcal
Białko
37.7 g
Węglowodany
7.4 g
Tłuszcz
9.1 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Błonnik
0.5 g
Sód
1426.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy