Pierna de cerdo a las hierbas

Pierna de cerdo a las hierbas

4.7 118 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 porciones

Składniki

  • 90 g de cebolla en trozos
  • 1 diente de ajo pelado
  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 1 cdita hoja de tomillo fresco
  • 40 g de aceite
  • 665 g de carne de cerdo pierna cortada en trozos de 5 cm
  • 150 g de agua
  • 70 g de vino blanco
  • 1 cdita de sal
  • 1 cdita de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 22 g
Kalorie 962 kJ / 299 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...