![Pierna de cerdo a las hierbas Pierna de cerdo a las hierbas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5D1C60AE-5C16-4707-9735-D1A04DC2F67A/Derivates/226A3838-D275-4043-9BD5-6756A1DCD5DA.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 cdita hoja de tomillo fresco
- 40 g de aceite
- 665 g de carne de cerdo, pierna cortada en trozos de 5 cm
- 150 g de agua
- 70 g de vino blanco
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 962 kJ / 299 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Adobo con carne
50 Min
Salpicón de res
1 Std.
Bisteces en salsa verde TM6
45 Min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 Std. 45 Min
Entomatado de cerdo
1 Std.
Picadillo con rajas
25 Min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 Min
Ensalada de pollo
20 Min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 Min
Bisteces a la mexicana
30 Min
Picadillo
25 Min