Urządzenia i Akcesoria
Sopa italiana de papa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 porciones
Składniki
-
4 cdas de aceite de oliva
-
2 ramitas de albahaca fresca, sólo las hojas
-
1 cucharadita de sal
-
1 pizca de pimienta molida
-
350 g de cebolla en trozos
-
400 g de jitomate en trozos
-
500 g de papa en trozos
-
2 cubos de caldo
-
700 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
0 mg
Białko
3 g
Kalorie
554 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PLATOS DE CUCHARA
8 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Sopa de poro y papa
40min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Sopa de poro y papa
30min
Sopa de habas
2h
Sopa de elote
35min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30min
Sopa de jitomate y elote
40min
Crema de jitomate
30min
Sopa de zanahoria y espinacas
35min
Sopa de calabacitas
40min
Sopa de apio
50min
Crema de elote
20min