
Urządzenia i Akcesoria
藥燉鱸魚湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 人份
Składniki
-
水1000 克
-
當歸 (約10克),洗淨,瀝乾2 片
-
黃耆 ,洗淨,瀝乾5 克
-
紅棗 ,洗淨,瀝乾5 克
-
薑 ,切片15 克
-
鱸魚 ,清洗去除內臟,帶骨切段(約3公分)300 克
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
117.5 kcal /
491.7 kJ
Białko
22.5 g
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
2.9 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Sód
243.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan