
Urządzenia i Akcesoria
Halloweenowe bułeczki dyniowe
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 sztuk
Składniki
-
wody600 g
-
dyni Hokkaido , bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 2-3 cm kawałki400 g
-
drożdży świeżych , pokruszonych10 g
-
mąki tortowej , typ 450100 g
-
cukru15 g
-
mąki tortowej150 g
-
mąki pszennej , typ 550300 g
-
mleka50 g
-
masła , pokrojonego na kawałki50 g
-
soli10 - 15 g
-
oliwy z oliwek extra vergine2 łyżki
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
1799 kJ /
430 kcal
Białko
11.4 g
Węglowodany
75.2 g
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

HALLOWEEN
10 Przepisów
Polska
Polska