Cinta de lomo a la miel con pasas (HESTAN CUE)

Cinta de lomo a la miel con pasas (HESTAN CUE)

3.6 70 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 raciones

Składniki

  • de pasas sin semillas
    40 g
  • vino blanco
    150 g
  • de cebolla en cuartos
    250 g
  • de aceite de oliva (y 2 cucharadas más para dorar la carne)
    50 g
  • de miel de azahar
    40 g
  • de vinagre balsámico
    10 g
  • de agua
    200 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de nuez moscada molida
    1 pellizco
  • de clavo molido
    1 pellizco
  • de maicena
    10 g
  • de lomo de cerdo (entre 1,5 y 3 cm de grosor)
    6 filetes
  • diente de ajo
    1
  • de tomillo fresco
    1 ramita

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 435 kcal / 1821 kJ
Białko 27.9 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 13.6 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Sód 296.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...