Filetes de ternera al vino

Filetes de ternera al vino

3.3 56 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 2 cucharadas de harina
  • 600 g de filetes de ternera pequeños (aprox. 10 cm y 5 mm de grosor)
  • 1 chalota en 2 trozos
  • 1 ramita de romero fresco (las hojas)
  • 50 g de mantequilla
  • 1 cucharadita de salvia seca desmenuzada (o 3-4 hojas de salvia fresca picadas)
  • 150 g de vino blanco para cocinar
  • 2 pellizcos de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 cucharadita de perejil fresco picado
  • 100 g de caldo de carne

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 29.4 g
Kalorie 1309 kJ / 313 kcal
Tłuszcz 19.4 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...