Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di salsa di soia
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline
- 150 g di topinambur, puliti e a fette (2 mm) (vedere consigli)
- 1700 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6 Std.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2h 40min
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1 Std. 10 Min
Asparagi sottovuoto
50min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2h
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5 min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 Std. 45 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min