Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di salsa di soia
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline
- 150 g di topinambur, puliti e a fette (2 mm) (vedere consigli)
- 1700 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 godz. 20 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 godz. 30 min
Pere sottovuoto alla cannella
2u. 5min
Calamari Sottovuoto
50 min
Filetti di merluzzo sottovuoto
1 godz. 20 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3sa 20 dk
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h